Onmisbare manieren om tassenriemen aan handtassen en portemonnees te bevestigen

Bag strap
 

Of ze nu een aktetas naar hun werk dragen of achter de kinderen aanrennen, de meeste mensen dragen hun spullen in handtassen. Of u nu een fashionista bent die haar favoriete clutches draagt, of een alledaagse forens die het praktische verkiest boven de stijl, er zijn tal van manieren waarop u uw handtas evenveel kunt gebruiken als hij u gebruikt. Immers, de hoeveelheid tijd die u uw handtas gebruikt is niet alleen beperkt tot het aantal keren dat u hem aantrekt en afdoet. Elke keer dat u uw tas draagt is een nieuwe kans om de structuur ervan te versterken, zodat hij niet afbreekt met de jaren. Daarom is weten hoe je tasriemen vastmaakt een van de essentiële stappen in de zorg voor je tas (en jezelf). Hier zijn 10 essentiële manieren om tasriemen aan handtassen en portemonnees te bevestigen

Zorg dat je handtas niet te zwaar is.

Als uw handtas te zwaar is om te dragen, bent u al moe voordat u begonnen bent. Als de capaciteit van uw tas slechts 10% van de tijd dat u hem draagt wordt gebruikt, zal de tas zeer lang meegaan. Dit gezegd zijnde, als u een zware tas draagt, loopt u ook het risico uw schouders, rug en zelfs uw knieën te beschadigen. Zorg er dus voor dat u het gewicht en de capaciteit van uw tas kent. En als u merkt dat u voortdurend aan uw schouderspieren moet trekken om bij te blijven, dan is het misschien tijd voor een kleinere handtas die u niet te zwaar maakt.

U kunt ook een tassenweegschaal gebruiken om na te gaan hoeveel uw tas weegt en ervoor te zorgen dat hij niet te zwaar is voor dagelijks gebruik.

Riemen vast!

Het is een goed idee om de riemen van uw tas vast te maken zodra u een nieuwe handtas krijgt, vooral als de tas van stof is. U wilt geen schade aan de riemen of de tas door wrijving riskeren. Als uw tas van leer is, laat hem dan een paar weken onbeslagen om te voorkomen dat de tas tegen de binnenkant van uw tas schuurt.

Maak de riemen van uw tas altijd vast aan de binnenkant van de tas, niet aan de buitenkant. Als u de riemen buiten de tas draagt, veroorzaakt dat overmatige wrijving en slijtage aan de buitenkant van uw tas, en schuren de riemen van uw schouder en rug.

Controleer de riemen regelmatig.

Een bag strap, vooral die van de schouder en het kruis zijn gevoelig voor slijtage. U wilt niet in een situatie terechtkomen waarin de riemen van uw tas breken door een gerafelde of gebroken riem. De beste manier om de toestand van de riem te controleren is de tas uit te doen en de riem te bekijken. Als u rafels of losse draden ziet, moet u die controleren voordat hij breekt. Het beste kunt u de draden doorknippen, de schade herstellen en de riem opnieuw inrijgen.

Let ook op de schouderriem van uw tas. Als uw schouderriem niet bedoeld is voor dagelijks gebruik en na verloop van tijd begint te slijten, kunt u overwegen deze te vervangen.

Conclusie

Als u uw handtas goed verzorgt, gaat hij een leven lang mee. U kunt handtassen vele jaren gebruiken als u er goed voor zorgt door deze 10 essentiële manieren te volgen om tasriemen aan handtassen en portemonnees te bevestigen. En wees niet bang om creatief te worden met uw handtas; u kunt deze lijst gebruiken als uitgangspunt voor het vinden van nieuwe manieren om uw handtas te gebruiken.

Het beste deel? Deze manieren zorgen er niet alleen voor dat uw tassen langer meegaan, maar ook dat u zich zekerder voelt als u ze draagt.