Mijn ervaring met de Veenendaalse schoenen

schoenen veenendaal

Mijn naam is Nicole, en ik ben een schrijfster/redactrice voor een online tijdschrift. Het grootste deel van mijn tijd zit ik achter een computer en loop ik rond als ik niet slaap. Ik ben ook een fervent hardloper. Ik ben erg actief, maar ik wist dat ik beter voor mijn voeten moest zorgen als ik zo actief wilde blijven als ik nu ben. Na het lezen van een aantal artikelen en het bekijken van een aantal video's, besloot ik dat ik schoenen uit Veenendaal wilde proberen om te zien of ze me konden helpen actiever te worden en minder blessures op te lopen.

Hoe ik de Veenendaalse schoenen 2 weken probeerde.

Ik vond 2 paar Veenendaalse schoenen: een paar zonder steunzolen en een paar met een beetje steunzolen. Ik besloot het paar zonder steunzolen de eerste 2 weken te dragen, zodat ik kon zien of de schoenen me hielpen actiever te worden. In het begin was het ongemakkelijk om met de schoenen in huis rond te lopen. Ik had steeds het gevoel dat ik mijn schoenen uit moest doen, zelfs als ik alleen maar naar de koelkast liep of naar mijn auto. Maar na een paar dagen was ik eraan gewend en begon ik de voordelen van de schoenen te voelen.

De resultaten van het dragen van de Veenendaalse schoenen gedurende 2 weken.

Nadat ik de Veenendaalse schoenen 2 weken had gebruikt, wilde ik kijken of ze me konden helpen actiever te worden. Het eerste wat me opviel was dat ik anders ging lopen. Ik merkte dat mijn voeten niet meer zo pijnlijk waren als ik liep. Vroeger had ik na een tijdje lopen pijn in mijn rug of in mijn hielen. Nu deden mijn voeten geen pijn meer, en ze voelden elke keer als ik liep beter aan. 

Conclusie

Ik was verrast door hoe snel en met hoeveel plezier ik de Veenendaalse schoenen droeg. Ik had niet verwacht dat ze een verschil zouden maken in mijn dagelijks leven of dat ik me meer ontspannen zou voelen. Ik had ook niet verwacht dat de schoenen me zouden helpen actiever te worden.

Als je het geld ervoor over hebt, raad ik je aan de Veenendaalse schoenen te proberen. Ze zijn een soort voetmassage. Ze zijn meer ontspannend dan je zou denken.