Mooie muziek in een warme, informele setting, dat is waar wishfulmusic voor staat. Met veel aandacht voor zowel artiest als publiek. Gestart in januari 2011 brengt wishfulmusic geheel belangeloos en gedreven door passie voor de muziek concerten in Groningse huiskamers of op andere intieme locaties. Wishfulmusic is een muzikaal avontuur van Laurens Dijkstra, Ralph Rietveld en Myrthe Boshart.

Heb je vragen? Suggesties? Of vind je het gewoon leuk om ons een berichtje te sturen? Ga je gang!

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting wishfulmusic
Graaf Adolfstraat 26
9717 EG Groningen

KvK: 56159242

Nieuws

EP release MyDearestDear

Op 16 September vindt de EP release van MyDearestDear plaats in de Helperkerk. De deuren gaan open om 19:00, de show begint met een optreden van Savannah. We zien je daar!

Roodehaan Live Zomerprogramma

Natuurlijk heeft Roodehaan weer een fantastisch zomerprogramma. Laserstralen, de kustwacht, een band met een onuitspreekbare naam, je vindt het er allemaal.

Melodocu

In Groningen is het Melodica een bekend fenomeen. Ben je er nog niet bekend mee of wil je kijken hoe het er in Keulen aan toe gaat, kijk dan deze mini documentaire.

Brthr komt thou ook?

Zondag 3 april komt Brthr weer naar Groningen. Hier alvast een mooi vidé-ootje.

Roodehaan live

Roodehaan heeft deze winter weer een aantal concerten op het programma staan. Heerlijk eten met live muziek, en dit allemaal in een prachtige kerk in Houwerzijl. Bekijk hier het programma.

Ga naar boven