Bohemian armband

bohemian armband

Je hebt de beslissing genomen om een ​​kenmerkende armband met glaskralen van Bohemian armband te kopen, maar je weet misschien nog steeds niet waar je op moet letten bij het selecteren van een armband. Deze gids is bedoeld om u te helpen bij het maken van uw keuze.

Verhoging prijzen

Omdat ze zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn, zullen deze kralen waarschijnlijk steeds populairder worden. Terwijl ze zich op de niet-geteste massamarkt vestigen, zullen ontwerpers en fabrikanten zeker rekening houden met de vraag en beginnen hun prijzen aan te passen om te concurreren. Je kunt deze kralen vinden bij veel online glaswinkels en ook bij sommige juweliers.

Een kleurenvoorbeeld van een van deze spectaculaire glaskralen

Je kunt deze kralen in veel verschillende maten, kleuren en vormen kopen, omdat ze zijn gemaakt volgens sanitaire normen die veel verder gaan dan die van hun concurrenten. Gecreëerd door unieke culturen in sommige verre uithoeken van de wereld. Deze culturen gebruiken lood, waardoor kralen worden gemaakt die draagbaar en veilig zijn. 

Voorbeelden:

Net als glaskralen worden deze vaak met uitzonderlijke schoonheid en duurzaamheid geslepen. Meestal gemaakt van glas, worden kernkralen met grote zorg gevormd en gebeeldhouwd. Dit zijn geweldige stukken om een ​​erfstuk mee te maken, omdat de persoon die ze heeft gemaakt een unieke hand had bij het maken. Grof en stevig, dit zijn uitstekende tafeldecoraties.

Kernkralen en glaskralen

Deze twee items worden trouwens vaak met elkaar verward. Glaskralen zijn meestal rond of bijna rond van vorm, terwijl kernkralen meestal niet zo flexibel zijn. De meeste glaskralen zijn echter individueel gevormd, gevormd tot een lus, cilinder of ring van verschillende grootte. Om een ​​ring of halsketting te maken, worden deze vaak samengevoegd tot een bundel van ruw glas of sieradendraad, en afhankelijk van de grootte van de glaskraal zijn er verschillende stijlen mogelijk.

Verschillende gekleurde glaskralen

In tegenstelling tot kernparels worden deze op een lagere temperatuur gebakken en door een ander proces gecreëerd. Bij het maken van glas, zoals in veel andere industrieën, worden deze gebruikt als decoratie en met vele andere stenen. Dit proces maakt het mogelijk om vrij elegante kleuren en karakterkralen te creëren. Ze zijn ook in hoge mate veerkrachtiger dan die van metalen kralen, waardoor ze bruikbaar zijn.